Snabbmarinering

Vakuummarineraren är både lättanvänd och tidsbesparande. Den marinerar och mörar kött, fisk, fågel och grönsaker på några minuter – idealisk till matlagning och grillning. Nästan oumbärlig när du får oväntade gäster. Häll bara marinaden ovanpå maten i formen och låt din FoodSaver vakuumförpackare suga ur luften så att det bildas vakuum. Vakuumet öppnar porerna och fibrerna i köttet så att köttet marineras på ett effektivt och snabbt sätt. Det gör köttet mört och saftigt.

Du kan också använda vakuumbehållaren för förvaring av mat, så att den behåller smaken och förblir fräsch. Fyll behållaren, sätt på locket och låt maskinen suga ur luften.

Omdöme: Man kommer ju alltid på försent att man vill grilla. Denna fungerar jättebra när man har kort tid på sig. Köttet blir mörare ju längre det ligger, men 15 min räcker bra för att få in smakerna när man snabbmarinerar.

Produkt: Vakuumförpackare från FoodSaver

Snabbmarineringslåda från FoodSaver


Preparera grillmaten i din Crock-Pot

Genom att använda en Crock-Pot så kan du möra och förbereda köttet för grillen medan du gör något annat. Med en Crock-Pot kan du med några enkla handgrepp garanterat få saftigt kött varje gång. Maten tillreder sig själv i din Crock-Pot på svag värme i många timmar medan du jobbar, tränar, sover eller läser en bra bok.

Läs mer om hur du kan använda din Crock-Pot på www.crockpot.se

 


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng