Picklad rödlök

Picklad rödlök gör du lätt själv med ättika och socker. Chili och lök i tunna ringar lägger du i lagen och låter stå över natten. Det är riktigt vackert och smakligt.

  • 2 – 3 rödlökar
  • 1/2 dl ättiksprit (12%)
  • 1 dl socker
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 röd chilifrukt

1) Blanda ättika, socker, vatten och salt i en kastrull och koka upp.
2) Skiva löken tunt och lägg i en glasburk. Strimla chilifrukten.
3) Slå den varma lagen över den skivade löken och låt stå kallt i minst ett dygn innan servering.

1
Produkter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng