Chimichurri

Chimichurri – gott som glaze, marinad och sås till grillat kött. Såsen görs i huvudsak genom att blanda finhackad persilja, hackad vitlök, olja, vinäger och chiliflingor. Kolla in vårt bästa recept!

 1 portion
  • 1 persilja
  • 1 koriander
  • 2 msk finskuren oregano
  • 6 vitlöksklyftor
  • 0,5 grön paprika
  • 2 sticklökar
  • 1,5 dl olivolja
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk pressad limejuice

Hacka vitlök och oregano mycket fint. Kärna ur chilin och finhacka även den. Blanda allt i en skål och slå över olja, vinäger och socker. Blanda ordentligt och smaka slutligen av med salt och peppar.

0
Produkter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng