Bakad potatis med fyllning

Bakpotatisen passar de flesta tillfällen. Den går att äta som tillbehör till en annan rätt eller fyllas med en god fyllning och ätas som den är. Har du tänkt att servera din bakade potatis som tillbehör rekommenderar vi att du toppar med lite smör, svartpeppar och salt.

4 st stora bakpotatisar

Fyllningen:
2,5 dl creme fraiche
200 g philadelphiaost
2 hela vitlökar
1 knippe gräslök
Salt och peppar efter smak

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Skölj och skrubba potatisen.
3. Baka potatisen i ugnen under en timme.
4. Rör ihop ingredienserna för fyllningen i en skål.
5. Låt potatisen svalna ett tag.
6. Skär ett kryss i potatisen och fyll dem med den goda fyllningen.

0
Produkter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng