Koreansk street-toast

Den här toasten görs med fördel i den djupare smörgåsgrillen.

2 skivor bröd (för toast)
1 ägg
1 tunn skiva vitkål
1 morot, riven
1 salladslök, skivad
fint havssalt
svartpeppar, malen
Smör
tomatsås/ketchup
1/2 tsk råsocker, eller mer
1 msk majonnäs
2 skivor skinka
skivad ost

Att servera till:
bacon, stekt
0,5 lök, finhackad
inlagd gurka

Knäck ägget i en skål rör i allt utom skinkan och osten. Bred brödskivorna med smör lägg en skinkskiva och en ostskiva på varje. Lägg äggröran i mitten på den ena och lägg ihop skivorna. Grädda i det djupa smörgåsjärnet i 6-7 minuter tills äggröran har stannat och osten smält.

0 Produkter

Du behöver:

Gör så här:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng