Grillade fiskfärsbiffar

Fiskburgare är en snabblagad rätt och ett jättegott alternativ till hamburgare. Mixa fiskbitar av blandad fisk t ex torsk, lax, kummel och mozzarella till en färs, krydda, forma till biffar och grilla på elgrillen. Servera fiskburgaren i bröd med klassiska tillbehör och en krämig och god dressing.
Tips: Variera kryddningen och gör 3 mindre burgare med olika smak. T ex en med citron och dill, en med pepparrot och lime och en med asiatiska kryddor.

1 Produkter

Du behöver:

400 g blandad fiskfilé t ex torsk, lax och/eller kummel
1 ägg
1 pkt mozzarellaost
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Smaksättning (t ex, citron och dill, lime och pepparrot, asiatiska kryddor)

Gör så här:

Lägg bitar av fisken (utan ben och skinn), och det andra i kannan på en Versa, kör försiktigt och putta ner med staven då och då. Det gör inget om det är lite bitar kvar.
Forma till biffar och vänd dem i pankoströ, om man vill.
Grilla dem på elgrillen tills de är genomstekta och har fått färg.
Servera med hamburgerbröd eller en skiva rostat surdegsbröd, picklad lök, inlagda zucchini, sallad och en god sås.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng